Hur labs

Testing Excellence - Luotettavia testauslaitteita ammattilaisille

HUR Labs Oy on vuonna 2005 perustettu HUR Oy:n sisaryritys, joka on erikoistunut ammattikäyttöön tarkoitetuihin testauslaitteisiin. Toimipisteitä meillä on Tampereella, Jyväskylässä ja Kokkolassa. HUR Labsin monipuolisesta testauksen tuotevalikoimasta löytyy tasapainotestaukseen ja harjoitteluun tarkoitetut iBalance-tasapainolevyt, hyppytestilevyt sekä isometrisen lihasvoiman mittaukseen tarkoitettu Performance Recorder.

Kaikki HUR Labs tuotteet valmistetaan Suomessa, Kokkolassa HUR tehtailla. Pyrimme käyttämään kaikessa toiminnassamme kotimaisia alihankkijoita ja komponentteja ja suomalaisuus on meille tärkeää.

HUR Labs tuo maahan ja myy Suomessa myös huipputarkat ja laadukkaat ruotsalaiset Monark- testiergometrit sekä japanilaiset Tanita- kehonkoostumusmittarit ammattikäyttöön.

Kaikille tuotteillemme on saatavilla kattavat asennus-, koulutus ja huoltopalvelut. Tuotetukemme sekä ohjelmistoille, että laitteille on saatavilla puhelimitse ja sähköpostin välityksellä 8-16 suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Luotettavilla testauslaitteilla kartoitat asiakkaasi fyysistä kuntoa ja toimintakykyä sekä seuraat harjoittelun tuloksia. Jos olet kiinnostunut tietämään lisää ratkaisuistamme, ota yhteyttä.